Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Waterskiën

De cursussen waterskiën verzorgen wij op de Kagerplassen. De skiboten waarmee wij varen zijn goed uitgerust om deze sport perfect aan te leren. Al het benodigde materiaal is aan boord. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en leren u veilig en met de juiste technieken te waterskiën.

De 1-daagse cursus

Het doel van deze cursus is dat u daadwerkelijk en in de juiste houding op de ski’s komt te staan. Voordat u het water in gaat, wordt er eerst een goede uitleg gegeven over de basishouding en de do’s en dont’s. De instructeur geeft 1 op 1 les waardoor u het waterskiën snel aanleert!

Tijdsduur: uitleg + 30 minuten waterskiën.

De 2-daagse cursus

Op dag één komt u voor het eerst op de ski’s te staan. Op dag twee kruist u de hekgolf zowel over links als over rechts. Als dit lukt, werken we toe naar uw eerste sprong over de hekgolf!

Tijdsduur: uitleg + 30 minuten per dag waterskiën.

De 3-daagse cursus

Bij de 3-daagse cursus werken we met een persoonlijk trainingsschema om uw vorderingen goed in kaart te brengen. Wij werken met verschillende trainingsprogramma’s voor zowel beginners als gevorderden.

Op dag één komt u voor het eerst op de ski’s te staan. Op dag twee leert u goed uw bochten te maken en kruist u de hekgolf van links naar rechts in een juiste houding en met een goede snelheid. Op dag drie wordt uw eerste sprong over de hekgolf een feit. De slalom wordt door u ingezet!

De basis van het waterskiën is u nu aangeleerd. Om echt goed te worden en bijvoorbeeld het monoskiën aan te leren, raden wij aan om één van onze rittenkaarten te kopen. Of om lid te worden van El Thoro Events en deel te nemen aan onze ochtend- en avondsessies.

Tijdsduur: uitleg + 30 minuten per dag waterskiën.

Reserveren

De cursussen worden op afspraak gegeven, reserveren kan via deze website, per e-mail of bel ons. Wij varen van maandag tot zaterdag van zonsopgang tot zonsondergang.

In de maanden juni, juli en augustus geldt er op de zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur een snelvaarverbod op de Kagerplassen. De cursussen vinden in deze periode op zaterdag plaats vóór 11.00 uur en na 18.00 uur.

Handig om te weten

  • Elke deelnemer moet in het bezit zijn van een zwemdiploma
  • Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Inclusief

  • Ervaren instructeur
  • Benodigd materiaal zoals waterski’s, wetsuit, zwemvest etc.

Prijzen

  • 1-daagse cursus € 70,-
  • 2-daagse cursus € 138,50,-
  • 3-daagse cursus € 207,-

Goed en snel leren waterskiën? Volg dan snel één van onze cursussen op de Kagerplassen! Deze liggen in Warmond, vlakbij Leiden, Amsterdam en Haarlem!