Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Wakeboarden

De cursussen wakeboarden verzorgen wij op de Kagerplassen. De skiboten waarmee wij varen zijn goed uitgerust om deze sport perfect aan te leren. Al het benodigde materiaal is aan boord. Onze instructeurs zijn goed opgeleid en leren u veilig en met de juiste technieken te wakeboarden.

De 1-daagse cursus

Het doel van deze cursus is dat u daadwerkelijk en in de juiste houding op het wakeboard komt te staan. Voordat u het water in gaat, wordt er eerst een goede uitleg gegeven over de basishouding en de do’s en dont’s. De instructeur geeft 1 op 1 les waardoor u het wakeboarden snel aanleert!

Tijdsduur: uitleg + 30 minuten wakeboarden.

De 2-daagse cursus

Op dag één komt u voor het eerst op het wakeboard te staan. Op dag twee werken we toe naar een beginnende sprong, de ultieme uitdaging voor elke cursist!

Tijdsduur: uitleg + 30 minuten per dag wakeboarden.

De 3-daagse cursus

Bij de 3-daagse cursus werken we met een persoonlijk trainingsschema om uw vorderingen goed in kaart te brengen. Wij werken met verschillende trainingsprogramma’s voor zowel beginners als gevorderden.

Op dag één komt u voor het eerst op het wakeboard te staan. Op dag twee werken we toe naar een beginnende sprong, de ultieme uitdaging voor elke cursist! Op dag drie gaat u alles wat u geleerd hebt in de praktijk brengen en bent u toe aan het maken van uw eerste echte ride!

Tijdsduur: uitleg + 30 minuten per dag wakeboarden.

Reserveren

De cursussen worden op afspraak gegeven, reserveren kan via deze website, per e-mail of bel ons. Wij varen van maandag tot zaterdag van zonsopgang tot zonsondergang.

In de maanden juni, juli en augustus geldt er op de zaterdag tussen 11.00 en 18.00 uur een snelvaarverbod op de Kagerplassen. De cursussen vinden in deze periode op zaterdag plaats vóór 11.00 uur en na 18.00 uur.

Handig om te weten

  • Elke deelnemer moet in het bezit zijn van een zwemdiploma
  • Genoemde prijzen zijn exclusief 21% btw

Inclusief

  • Ervaren instructeur
  • Benodigd materiaal zoals wakeboard, wetsuit, zwemvest etc.

Prijzen

  • 1-daagse cursus € 70,-
  • 2-daagse cursus € 138,50,-
  • 3-daagse cursus € 207,-

Snel en goed leren wakeboarden? Volg dan één van onze cursussen op de Kagerplassen! Deze liggen in Warmond, vlakbij Leiden, Amsterdam en Haarlem!