Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Workshop fotografie

De workshop fotografie wordt gegeven door professionele fotografen en is handig voor iedereen met een digitale fotocamera. Er zijn heel veel fotocamera’s, maar hoe werken ze precies en wat kunt u er allemaal mee?

In deze workshop krijgt u meer kennis over fotografie in het algemeen. Verschillende oefeningen helpen u om te zien wat u doet, hoe het moet en waar u op moet letten om nu net die betere foto te krijgen. Dan zijn het foto’s die u aanspreken!

Vanuit verschillende bijzondere locaties verzorgen wij deze workshop. De sfeer en de omgeving zullen u inspireren om aan de slag te gaan met uw camera.

De workshop kunt u ook combineren met, of volgen vanuit een sloep of huifkar. U vaart of rijdt dan langs de mooiste plekjes van de Bollenstreek. U heeft alle tijd om mooie ‘professionele’ foto’s te maken.

Vergeet dus niet uw eigen digitale camera mee te nemen!

Handig om te weten

  • Voor zowel kleine als grote groepen verzorgen wij deze workshop
  • Deze workshop kan worden toegevoegd bij al onze arrangementen
  • Tijdsduur minimaal 1 uur
  • Het is mogelijk om digitale camera’s te huren

Inclusief

  • 1 of meerdere professionele fotografen
  • Begeleiding

Prijzen

  • Vanaf € 12,50 per persoon

De workshop fotografie wordt gegeven door professionele fotografen en u krijgt handige tips en uitleg over het maken van goede en mooie foto’s!

Deze workshop is goed te combineren met bijvoorbeeld een workshop kalkverven of een workshop shake your own cocktail. Maar ook met de activiteiten sloep varen, solex rijden, waterskiën, wakeboarden en zeilen op de Kagerplassen! Deze liggen in Warmond, vlakbij Leiden, Amsterdam en Haarlem. Reserveer snel!