Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Stijlvol kalkverven

Alles over kalkverf leren? Kom dan met vrienden of collega’s deze exclusieve workshop volgen. Op een bijzondere locatie, geïnspireerd door de sfeer en het stijlvolle interieur gaat u aan de slag.

Onze professionele stylisten geven alle informatie en helpen u graag. Een kopje koffie met iets lekkers wordt uitgeserveerd.

U kunt zelf een meubelstuk of voorwerp meenemen die u modern wilt maken, of misschien juist verouderen. Heeft u dat niet, dan krijgt u van ons een houten kistje of 1 van onze andere accessoires om alles wat u leert op uit te proberen.

Behalve alle in’s en out’s van kalkverf, komen allerlei verouderingstechnieken aan bod, het werken met krijtverf, marrakech, colorwash, houtnerven- en marmer-effect, en verschillende manieren om iets af te werken.

De kalkverf waarmee wij werken is een milieuvriendelijke, afwasbare, professionele krijtverf op waterbasis met 100% natuurlijke pigmenten. Door het gebruik van deze natuurlijke pigmenten in een extra hoge dosering heeft de krijtverf een zeer diepe, intense en volheid van kleur.

Handig om te weten

  • Alles wat u zelf bij ons maakt mag u ook mee naar huis nemen.

Inclusief

  • Kalkverf
  • Locatie
  • Alle benodigde materialen
  • Professionele stylist(en)

Prijzen

  • Vanaf € 69,- per persoon
  • Minimale tijdsduur is 2 uur

Alles over kalkverf leren? Kom dan met vrienden of collega’s deze exclusieve workshop volgen. Deze workshops is goed te combineren met al onze andere workshops en activiteiten.

Denk aan een workshop fotografie of zeepdecoraties maar ook leuk af te wisselen met een sloeptocht, een solextocht, een les waterskiën, wakeboarden of zeilen! De combinaties zijn eindeloos!

Wij verzorgen deze workshops en activiteiten op en rondom de Kagerplassen, deze liggen in Warmond, vlakbij Leiden, Amsterdam en Haarlem.