Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Shake your own cocktails

Beleef onder leiding van een professionele bartender een spetterende cocktail show. Deze ervaren cocktail bartender laat u de kneepjes van het vak zien. Onder meer door u kennis te laten maken met zijn eigen recepten, waarmee hij meerdere prijzen heeft gewonnen.

De workshop kan op iedere gewenste locatie plaatsvinden. Mede door de mobiele cocktailbar wordt er een zomerse sfeer gecreëerd. De cocktail bartender heeft zijn eigen recepten en verteld vol passie over z’n favoriete producten.

De cocktails die u gaat proeven zal u niet snel vergeten. Daarnaast krijgt u tips om ook thuis creatief aan de gang te gaan voor het maken van de lekkerste cocktails.

Inclusief

  • Cocktail bartender(s)
  • Alle benodigde drank
  • Mobiele bar

Prijzen

  • 5 - 25 personen vanaf € 17,50 per persoon
  • 25 - 400 personen prijs op aanvraag

Onze cocktail bartenders staan klaar om de lekkerste cocktails klaar te maken! Deze workshop is gemakkelijk te combineren met al onze andere workshops en activiteiten!

Denk aan een workshop fotografie of kalkverven maar het is ook te combineren met een sloeptocht, een solextocht, een les waterskiën, wakeboarden, zeilen, een barbecue of feestavond! Reserveer snel!