Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

De roofvogelshow

Een spannende roofvogelshow bij de Katwijkse duinen. Tijdens deze workshop leert de valkenier u op een leuke wijze de vogels kennen. De vogelsoorten zijn onder andere; oehoe’s, kerkuilen, valken en buizerds.

We laten de roofvogels af en aanvliegen. U leert de roofvogels terug te roepen, bijvoorbeeld vanuit een boom. Als u het aan durft, laat de valkenier één van de roofvogels landen op uw arm. Hiervoor krijgt u natuurlijk wel een aparte handschoen aan. Bijzonder om het een keer te beleven.

Verder zal de valkenier uitleg geven waarom u roofvogels niet zomaar als huisdier kan nemen. Aan het einde van het partijtje/workshop is er voldoende tijd om zelf foto’s te maken met één van de roofvogels op uw arm!

Ideaal te combineren met onze strandarrangementen.

Inclusief

  • Valkenier
  • Verschillende roofvogels

Prijzen

  • Kinderpartijtje/familie of vriendenuitje € 170,- maximaal 15 personen. Tijdsduur 1,5 uur.
  • Workshop/demonstratie 1 uur vliegen € 350,- of 2 uur vliegen € 550,-.

Altijd al eens op de foto gewild met een grote roofvogel? Dan is dit uw kans! Deze workshop is gemakkelijk te combineren met al onze andere workshops en activiteiten!

Denk aan een workshop fotografie of kalkverven maar het is ook te combineren met een sloeptocht, een solextocht of een les waterskiën, wakeboarden of zeilen! Reserveer snel!