Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

De grote Ego-show

‘Van egotrip naar egogrip’, twee acteurs laten door middel van inspirerende praktijk voorbeelden en sketches ervaren hoe mensen verschillende ongelijke ‘rollen’ ten opzichte van elkaar aannemen.

Dit programma maakt u bewust welke ongewenste effecten dit heeft op het gebied van werk en privé.

U krijgt effectieve handvatten aangereikt om nóg beter om te gaan met die arrogante, dominante, bange, angstige, verlegen of rebellerende collega of klant. Zelf bent u uiteraard volkomen normaal en gewoon. Ze hebben veel ervaring met telefonische acquisitie/incasso, succesvol leiding geven, coaching, verkoop en interne communicatie.

Bekijk hier het korte filmpje of de lange film om een impressie te krijgen van de show.

Hoe gaat u om met een gedemotiveerde medewerker? Hoe reageert u op een boze klant? Hoe kun je samenwerken met een arrogante of zeurende collega? Hoe ‘lastig’ bent u soms zelf? Kortom: Wanneer zit ons Ego ons in de weg en hoe ziet dat er uit. Nog belangrijker: Hoe kunnen we grip krijgen op ons Ego, waardoor we veel rustiger blijven reageren, maar wel duidelijk en alert!

De Ego-show is de ultieme mix van theater, interactie, inspiratie en voordracht. Het laat op leerzame en humoristische wijze zien hoe u uw doel kan bereiken bij ‘lastige’ mensen. Daarnaast geeft het inzicht in hoe u overkomt op anderen: Uw eigen Ego. Een leerzame show met veel humoristische interactie en ervaringsgericht oefenen.

In de lange versie van de Ego-show gaat u na de show extra oefenen met het ‘gelijkwaardig handelen’ richting verschillende type mensen/situaties. Een telefonische intake is bij de prijs inbegrepen. Bedrijfsspecifieke wensen worden meegenomen in het programma.

Wanneer in te zetten? Bijvoorbeeld als communicatietraining, personeelsavond of als begin/slot van een conferentie.

Effect: het programma zorgt voor inzicht en een inspirerende ervaring in nieuwe mogelijkheden om op gelijkwaardig niveau te communiceren wat leidt tot een betere samenwerking, minder gedoe en conflicten, meer passie en dus meer succes voor de organisatie!

Inclusief

Twee acteurs - Materiaal

Prijzen

Van 10 - 40 personen:

  • € 990,- voor 60 minuten
  • € 1350,- voor 150 minuten
  • Groepsprijzen boven de 40 personen zijn op aanvraag