Bel ons nu!
06 457 43 160

Waar wij voor staan

El Thoro Events staat voor gezelligheid, kwaliteit en flexibiliteit. Termen als “klant is koning”, “een onvergetelijke dag” en “niets is onmogelijk” passen wij al jaren toe op al onze uitjes en evenementen.

Kort samengevat bieden wij:

  • Kwaliteit, flexibiliteit en gezelligheid
  • Persoonlijke betrokkenheid
  • Mobiele presentatie
  • Jarenlange ervaring in de watersport en evenementenbranche

Kwaliteit, flexibiliteit en gezelligheid
Door het materiaal waar mee wij werken, de goed opgeleide instructeurs en het goed samengestelde arrangement zorgen wij ervoor dat wij kwalitatief hoog scoren. In onze branche is alles zo veranderlijk als het weer, daarom zoeken wij altijd door flexibel te denken naar de juiste oplossing. Voor sfeer en gezelligheid bent u bij ons aan het juiste adres!

Persoonlijke betrokkenheid
Onze persoonlijke betrokkenheid zorgt ervoor dat elk uitje perfect is afgestemt op al uw wensen. Door goed te luisteren, onze jarenlange ervaring en expertise stellen wij het ideale arrangement voor u samen.

Mobiele presentatie
Wij komen graag bij u langs op het bedrijf of bij u thuis om alle mogelijkheden aan u te presenteren. Dit doen wij met veel enthousiasme en het is geheel vrijblijvend. Het uitje is in korte tijd perfect geregeld!

Jarenlange ervaring in de watersport en evenementenbranche
Wij verzorgen al bijna 10 jaar voor vele bedrijven en particulieren unieke en onvergetelijke dagjes uit, sportdagen en evenementen op en rondom het water. Voor al onze klanten maken wij er altijd een fantastisch en onvergetelijk feest van!