Bel ons nu!
06 457 43 160

Restaurant Kaagzicht

Zoals de naam al aangeeft, biedt het restaurant uitzicht op het pittoreske Kaag-eiland. Op het grote en gezellige terras van Restaurant Kaagzicht heeft u een levendig uitzicht op het drukke vaarwater op de ringvaart en op de Kagerplassen. De lunches, barbecues en diners zijn echt een feestmaal.

Het restaurant beschikt over een eigen aanlegsteiger, vergaderruimte met een mooie bar en een groot terras, dit kan voor een groot gedeelte in een handomdraai ook overdekt en verwarmt worden.

Onder het restaurant ligt nog een prachtig gerestaureerde zaal welke bijzonder is geschilderd en ingericht voor allerlei workshops, denk aan een workshop kalkverven, zeepdecoraties, porselein verven, fotografie en nog veel meer, door de veelzijdigheid en de expertise van onze stylisten leert u snel en maakt u de mooiste accessoires, foto’s, dienbladen en kistjes.

Restaurant Kaagzicht is de perfecte locatie voor een compleet en unieke dagje uit met vrienden, collega’s of familie.

Ga voor 1 van onze arrangementen of stel uit al onze activiteiten een eigen programma samen, wij adviseren u hier graag bij. Als afsluiting van de dag kunnen wij een grootse barbecue met een te gekke feestavond voor u verzorgen!

De chef kok bereidt de lekkerste gerechten en de bediening zorgt dat het u nergens aan ontbreekt. Of het nu gaat om een lunch, barbecue of buffet met of zonder drankarrangement, wij verzorgen het graag!

Bekijk hier de menukaart van Restaurant Kaagzicht.