Bel ons nu!
06 457 43 160

Katwijk aan Zee

Katwijk een voormalig vissersdorp aan de monding van de Rijn. Prachtig centraal gelegen tussen Scheveningen en Noordwijk.

Katwijk is een bruisende gemeente, het dorp is ingedeeld in 4 gebieden. In de volksmond genoemd, Katwijk aan Zee, Katwijk aan de Rijn, Rijnsburg en Valkenburg. Het dorp zit vol uitgaansgelegenheden, sportverenigingen en bedrijven. Heerlijk genieten op het strand of op het water. Er zijn verrassend veel mogelijkheden!

Katwijk aan zee bruist van de activiteiten en gezelligheid. Zo vindt u er verschillende restaurantjes en strandtenten voor een hapje of een drankje. Ook is er de mogelijkheid om te overnachten in een van de vakantiehuisjes op het strand of in één van de hotels aan de boulevard.

Maar ook voor alle vormen van watersport, mountainbiken, solextochten,schone en gezellige stranden, een rondvaart of een bezoek aan Soldaat van Oranje kunt u hier terecht. Er valt heel veel te beleven!

De Oude Rijn, de Noordzee en Katwijk hebben een verleden dat ver teruggaat naar de Romeinse tijd. Katwijk heeft een rijke historie op het gebied van visserij en scheepvaart. Rond de jaren ’60 beschikte Katwijk zelfs over de grootste vissersvloot van Nederland. De band met de zee is hierdoor altijd erg sterk geweest en zal voor de Katwijkers nooit verloren gaan.

Kom ook eens langs en laat u verrassen door de ambiance en sfeer van dit gezellige vissersdorp!

Op en rondom het Katwijkse strand verzorgen wij leuke activiteiten, denk aan een huifkartocht, vliegeren, branding raften, vlotten bouwen, kitesurfen, steppen, maar ook sloep varen, waterskiën, wakeboarden en zeilen. Uiteraard met catering en barbecue!