Bel ons nu!
06 457 43 160

Over ons

Wat begon als een droom om een waterskischool in Nederland te starten, is uitgegroeid tot hét evenementenbureau op het gebied van watersport in Nederland.

Op Aruba maakte Thomas van der Gugten, eigenaar van El Thoro Events, voor het eerst kennis met de waterskisport en hij was meteen verkocht. Eenmaal terug in Nederland bleken de waterskimogelijkheden zeer beperkt. ‘Daar moest verandering in komen’.

Zo ontstond het plan om een eigen waterskischool te beginnen. Een snelle skiboot werd aangeschaft en we maakten een start met het geven van de eerste lessen waterskiën en wakeboarden, Waterskischool El Thoro was een feit!

Events
Al snel wilde we het bedrijf met meerdere activiteiten gaan uitbreiden. Er werd begonnen met het opleiden van nieuwe instructeurs. Het waterskiën en wakeboarden is nu nog altijd het hart van ons bedrijf, maar er waren nog zoveel andere mogelijkheden.

Daarom zijn we steeds meer watersportactiviteiten op en rondom het water gaan aanbieden en is Waterskischool El Thoro uitgegroeid tot evenementenbureau El Thoro Events.

Belevenis
El Thoro Events maakt van elk uitje een belevenis! Of het nou gaat om een complete cursus waterskiën/wakeboarden, bedrijfsuitje, schooluitje of vrijgezellenfeest, Wij regelen het! We onderscheiden ons vooral door onze persoonlijke benadering en de flexibiliteit om een op maat gemaakt arrangement samen te stellen voor elke leeftijd.

Strand en water
Om vele activiteiten op en rondom het water aan te kunnen bieden, wordt er onderscheid gemaakt tussen water- en strandarrangementen. Op de Kagerplassen kan er onder andere gekozen worden voor waterskiën, sloep varen en zeilen.

Op het Katwijkse strand kun je bijvoorbeeld raften, steppen, kitesurfen, beachgolfen of volleyballen. Een combinatie van deze activiteiten kan natuurlijk ook. Bij elk arrangement kunnen wij de catering verzorgen. De dag kan worden afgesloten met één van onze barbecue-arrangementen. Als het nodig is regelen wij ook het vervoer van en naar de activiteiten.

waterskiën op het Rijnsburgse kanaal
El Thoro Events bestaat al weer bijna 10 jaar en zit nog boordevol energie om nieuwe uitjes, evenementen en feesten te organiseren. Sinds 2011 verzorgen wij jaarlijks in de Rijnsburgse feestweek een dag waterskiën op het Rijnsburgse kanaal. Dit is altijd een grote happening!

Professionele wakeboarders vertonen hier hun kunsten. Muziek, een kofferbakverkoop en een waterspektakel voor de kinderen maken dit feest compleet. In samenwerking met de oranjevereniging kunnen wij dit evenement verzorgen.

Wij verzorgen veel van deze uitjes op de Kagerplassen, vlakbij Leiden, Amsterdam en Haarlem. Onze strandactiviteiten verzorgen wij op het strand van Katwijk aan Zee! Denk qua activiteiten aan vliegeren, steppen, vlotten bouwen, huifkartocht, branding raften, beachvolley uiteraard met catering, lunch en/ of barbecue!