Bel ons nu!
06 457 43 160

Contactbijeenkomsten

Op zoek naar een bedrijfsuitje of dagje weg met de familie? Bezoek dan eens één van onze contactbijeenkomsten. Deze organiseren wij bij Restaurant Kaagzicht aan de Buitenkaag en bij Huys te Britten in Katwijk aan Zee.

Wij vertellen u op een leuke en informatieve wijze wat er allemaal mogelijk is. Alle vragen en wensen kunnen tijdens deze bijeenkomst goed besproken worden. Zo kunnen we in goed overleg het perfecte uitje samenstellen.

Reserveert u binnen 6 weken na de bijeenkomst voor minimaal 20 personen met een minimale besteding van € 45,- per persoon dan is het ontbijt, borrel of diner van de contactbijeenkomst gratis!

Geen tijd om langs te komen op één van onze bijeenkomsten? Geen probleem, dan komen wij gewoon langs op het bedrijf of bij u thuis. Dit is geheel vrijblijvend en het uitje is binnen een half uur perfect geregeld.
Bel ons voor een afspraak!

Wij vertellen u graag meer over al onze activiteiten, arrangementen en workshops! Wat dacht u van sloep varen, gecombineerd met waterskiën, wakeboarden, zeilen en een heerlijke barbecue. Of ontdek Katwijk met onze huifkar of step en trotseer de branding met het raften, kitesurfen of kanoën! Hoe u het ook wilt wij maken er gegarandeerd een feest van!