Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Yoga Swings

Yoga, leuk voor iedereen! Het verbetert de gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal op een goede manier. Op zoek naar ontspanning voor lichaam & geest of wilt u gewoon eens wat leuks en origineels doen met vrienden of collega’s? Dan is Yoga Swings echt een aanrader!

Op zoek naar gezelligheid en ontspanning in deze drukke tijden? Leuk om een keer te doen met een vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje en perfect te combineren met onze andere activiteiten. Yoga is geschikt voor iedereen, ongeacht uw leeftijd. U kunt meedoen op uw eigen manier en tempo.

Yoga is al duizenden jaren oud en vindt zijn oorsprong in India. De betekenis van het woord yoga is verbinden en samenbrengen. Yoga herstelt de verbinding zich tussen lichaam en geest, tussen denken en voelen en tussen uzelf en de omgeving voor een ontspannen en gezellige sfeer.

U kunt onder anderen kiezen uit:

Yoga
Op een rustige manier wordt er gewerkt aan spierversterking, soepelheid en ontspanning van lichaam en geest. U komt helemaal tot rust en is erg leuk om te doen!

Aerial Yoga
Een doek, je lichaam en de zwaartekracht… meer heb je niet nodig voor Aerial Yoga. Hier word je fysiek uitgedaagd terwijl je zweeft in de lucht. Het doek maakt enerzijds de houdingen makkelijker, terwijl andere houdingen uiterste concentratie vragen en het gebruik van al je spieren om in balans te blijven!

Bekijk ook eens onze winterarrangementen.

Handig om te weten

  • Minmaal 6 personen en op basis van beschikbaarheid.
  • Yoga Swings is leuk te combineren met activiteiten zoals een solex- huifkar- of sloeptocht.
  • Zorg voor een goede lichamelijke hygiëne en draag schone, comfortabele kleding.
  • Heb je lichamelijke klachten vermeld dit dan altijd voor de les zodat wij u van advies kunnen voorzien.

Inclusief

  • Yogalerares
  • Materiaal
  • Fotoshoot

Prijzen

Workshop Yoga 1 uur € 12,50 p.p.
Workshop Aerial Yoga 1 uur € 15,00 p.p.

Groepsarrangement € 25,00 p.p. (geldig tot 31 maart 2014)

Voor een leuk en gezond dagje uit is Yoga Swings echt een aanrader! Combineer deze yoga experience met een sloeptocht, een steptocht of een huifkartocht! Daarna een les waterskiën of wakeboarden en als afsluiting een barbecue of feestavond aan het water! Leuk voor bedrijfsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeest en familiedagen! combineer onze activiteiten met onze workshops of ga voor één van onze arrangementen, leuk voor jong en oud!