Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Winterse steptocht

Ook in de wintermaanden is het leuk om met de step de Katwijkse kust te ontdekken? Na een frisse start zult u al snel merken dat kou geen rol meer speelt doordat u lekker actief bezig bent. U kunt al steppend zelf de route bepalen of één van de door ons uitgezette steproutes rijden.

Vertrek vanaf uw gewenste locatie. Door de duinen of over de Boulevard, met de kickbike step komt u op de mooiste plekjes van Katwijk aan Zee!

Maakt u gebruik van één van de steproutes? Dan komt u door middel van een aantal vragen meer te weten over het Katwijkse leven.

Liever een andere plaats per step verkennen? Het is mogelijk om de steppen in heel Zuid-Holland te laten bezorgen. Wij informeren u graag over de diverse mogelijkheden.

Denk ook eens aan een frisse solextocht of fietstocht gecombineerd met een wandeltocht door het centrum van Leiden en/of een workshop stijlvol kalkverven. Om het echt compleet te maken sluiten we af met een winterse barbecue of diner!

Inclusief

  • Kickbike Step
  • Steproute
  • Pen en papier

Prijzen

  • Vanaf € 12,50 per persoon, tijdsduur is 2 uur.
  • Vanaf € 18,50 per persoon per dag.

Minimale afname is 20 steps.

Ook in de wintermaanden is steppen leuk om te doen! Laat je verrassen door een winters Katwijk aan Zee! Beleef de winterse grachten van Leiden en het ruige Katwijkse strand!

Combineer dit met een winterse verwarmde sloeptocht en een workshop bonbons maken of kalkverven en breng een bezoek aan een ambachtelijke kaasboerderij of molen. Een winterse barbecue op ons verwarmd terras is ook een aanrader! Leuk voor een winters bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest!

Bel of e-mail ons voor een offerte of afspraak.