Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Krav Maga

Krav Maga is een verdedigingskunst die zijn oorsprong heeft in Israël. Kenmerkend voor Krav Maga is dat training vaak plaatsvindt met uiteenlopende realistische situaties, denk aan aanvallen met een vuurwapen of een mes, een ontvoeringssituatie of een overval.

In Nederland zijn er steeds meer mensen die Krav Maga beoefenen, het is zelfs in toenemende mate een onderdeel aan het worden van de opleiding van politieagenten en militairen.

Trainingen worden op allerlei locaties, zowel binnen als buiten, gegeven. Bij veel vechtsporten moet u lang trainen voordat u het goed kan toepassen. Krav Maga richt zich juist op die technieken die u snel aanleert en direct effect hebben.

Onze instructeurs zorgen voor een geweldige les waaraan jong en oud kunnen deelnemen. Zij maken u enthousiast en u zult versteld staan hoe snel en effectief u uzelf kunt verdedigen. De lessen worden het gehele jaar zowel binnen als buiten verzorgd.

Durft u het aan om met uw collega’s/vrienden een keer langs te komen voor een kennismaking met Krav Maga?

Handig om te weten

Inclusief

  • Krav Maga instructeur(s)
  • Benodigde materialen

Prijzen

  • Vanaf € 12,50,- per persoon

Krav Maga is een verdedigingskunst die zich richt op technieken die u snel aanleert en direct effect hebben. Het Krav Maga is goed te combineren met het steppen, sportschieten en al onze strandactiviteiten.

Daarnaast kan het ook heel goed gecombineerd worden met onze activiteiten op de Kagerpklassen. Denk aan een les waterskiën, wakeboarden, zeilen of een sloeptocht met catering, schipper en muziek aan boord!

Leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiedagen of zomaar als vrienden onder elkaar.