Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Zeilen

De Kagerplassen bieden fantastische meren waarop de zeilsport kan worden beoefend. Bent u een ervaren zeiler dan mag u er alleen op uit! U kunt kiezen uit een BM 16 m² of een Valk. Voor de onervaren zeiler bieden wij een mooie cursus zeilen. Ook voor het zeilen met kinderen bieden wij leuke en uitdagende lessen. Kom eens langs en volg een zeilles of zeilcursus. Reserveer snel!

Wilt u graag goed leren zeilen? Maar heeft u daar nog nooit echt de kans voor gehad? Volg dan één of meerdere lessen!

Misschien zit u er over na te denken om uw familie/vrienden mee te nemen op de zeilboot, maar is het lang geleden dat u gezeild hebt en weet u niet meer hoe het zeilen precies moet. Huur dan één van onze zeilinstructeurs. Uw zeilkunsten worden in korte tijd weer opgehaald en uw familie/vrienden leren ook gelijk goed zeilen.

Wat ook kan is eerst zelf één of meerdere zeillessen volgen en daarna uw familie/vrienden meenemen om hen te laten zien hoe goed u kunt zeilen! Hoe u het ook wilt, wij denken graag met u mee!

Het zeilen kan ook een perfecte activiteit zijn voor teambuilding! Goede samenwerking in de zeilboot is belangrijk om het zeilparcours zo snel mogelijk af te leggen, wie wordt de winnaar? Leuk om te combineren met het sloep varen, waterskiën en wakeboarden.

Inclusief

  • Zeilboot
  • Zwemvest

Prijzen

BM 16 m²

  • Ochtend 09:00-12:30 uur € 60,-
  • Middag 13:00-18:00 uur € 70,-
  • Hele dag 09:00-18:00 uur € 85,-

Valk

  • Ochtend 09:00-12:30 uur € 60,-
  • Middag 13:00-18:00 uur € 70,-
  • Hele dag 09:00-18:00 uur € 85,-

De zeilboten zijn inclusief verzekering en een eigen risico van € 100,-.

Voor de onervaren zeilers bieden wij leuke zeilcursussen.Voor de ervaren zeilers verhuren wij mooie zeilboten! Combineer het zeilen met een les waterskiën, een les wakeboarden, sloep varen, solex rijden of één van onze workshops. Leuk voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgeezellenfeest. Onze activiteiten en arrangementen zijn ook goed aan te passen voor een dag teambuilding! Uiteraard afgesloten met een heerlijke barbeceu en feestavond!