Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Wandeltocht over Kaageiland

Kaag, het pittoreske eiland, midden in de oer-Hollandse plassen. Wij nemen u mee in een mooi verhaal van verleden en heden tijdens deze historische wandeling.

De naam Kaghe, wat “buitendijks land” betekent, komt voor het eerst voor in 1308.Tot aan het eind van de 16e eeuw was Kaag het grootste dorp van het gebied Kaag en Braassem. Maar onze gids neemt u nog verder terug naar de oorsprong van het eiland.

In het verhaal van onze gids proeft u het leven op de Kaag van vroeger tot nu. Kaag onderscheidt zich door zijn eigenwijze mengeling van cultureel erfgoed en een grote bedrijvigheid in een klein gebied omringd door water. De wandeling en het verhaal zijn daarvan een tot de verbeelding sprekende weergave.

Verzamelen voor deze wandeltocht doen we natuurlijk met een ouderwetse lekkere punt appeltaart en een kopje koffie of thee op ons terras. Zodra u met het pontje over vaart naar Kaageiland waant u zich in een andere wereld. Hier is de start van de historische wandeling en de gids laat u dit unieke stukje Nederland ontdekken.

Handig om te weten

  • De wandeltocht is goed te combineren met al onze andere activiteiten.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Inclusief

  • Gids(en)
  • Routekaart

Prijzen

Vanaf € 5,- per persoon

Combineer de wandeltocht met een heerlijke vaartocht , lunch en/of een bezoek aan een traditionele kaasboerderij. Een geweldig dagje uit! Reserveren is heel gemakkelijk. Bellen voor een reservering mag natuurlijk ook.