Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Vlotten bouwen

Met allerlei materialen zoals tonnen, balken, touw, etc. kunnen er stevige en betrouwbare vlotten worden gebouwd om mee over de Kaag te varen. Teamspirit is bij deze activiteit een must!

Als het vlot gebouwd is kunt u deze heel gemakkelijk te water laten aan de steiger. Alleen door goed samen te werken krijgt een team het voor elkaar om een drijvend vlot te bouwen. Alle knooptechnieken komen weer boven drijven en er worden stevige vlotten gebouwd.

Welk team bouwt het meest Kaagwaardige vlot? Zij die met het vlot gaan varen nemen plaats op de tonnen en kunnen gewapend met een peddel de Kaag op peddelen.

Leuk voor partijtjes of teambuilding, het kind komt weer in u naar boven en we maken er alijd weer een feest van!

Inclusief

  • Begeleiding
  • Materiaal
  • Zwemvest

Prijzen

  • Vanaf € 20,- per persoon.
  • Minimale tijdsduur is 60 minuten.

Bouw met tonnen, balken en touwen een stevig vlot en trotseer de Kagerplassen! Goed voor teambuilding tijdens een bedrijfsuitje of leuk om te doen met familie of vrienden.

Het vlotten bouwen is goed te combineren met onze andere activiteiten, denk aan: sloep varen, waterskiën, wakeboarden, speedvaren, solex rijden, suppen, zeilen en uiteraard met een heerlijke lunch of barbecue bij ons op het terras!