Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Suppen

Suppen is de snelst groeiende watersport van Nederland. Het leuke van het suppen is dat iedereen het kan doen en u heeft het in een paar minuten onder de knie!

Het woord “SUP” staat voor “Stand Up Paddling” wat in het Nederlands dan weer “rechtopstaand peddelen” betekend! U staat dus op het board en met de lange peddel is het gemakkelijk om de SUP in beweging te brengen.

De sport is ontstaan vanuit de surfcultuur en groot geworden op de Hawaïaanse wateren. Waarom deze sport momenteel wereldwijd zo snel in populariteit toeneemt is eenvoudig te verklaren: het is leuk, gezond en heel gemakkelijk, want u vaart er na wat aanwijzingen zo mee weg!

Met de SUP vaart u zo de Kagerplassen op of u peddelt door de vele kleine slootjes. De echte Hollandse polders geven een mooi uitzicht en u vaart onder allerlei bruggetjes door. Laat u verrassen door de natuur van onze Bollenstreek!

Suppen is leuk!
In ons land van water kunt u met een stand up paddle board alle kanten op: meren, rivieren, kanalen en sloten. Ze zijn er in overvloed. U kunt de natuur opzoeken of een stadstour maken. Keihard trainen of genieten van de omgeving. Alleen of met vrienden. In het voor- en najaar goed beschermd met een wetsuit aan, op de zomerse dagen in zwemkleding.

Wilt u een SUP huren?
Dan kunt u kiezen uit een hard, semi-hard of een opblaasbaar board. Daarbij geldt hoe groter het board hoe makkelijker het is om op het board te blijven staan. alle andere benodigdheden, zoals, zwemvest, wetsuit, peddel zijn inbegrepen.

Handig om te weten

  • Het suppen is goed te combineren met al onze andere activiteiten.
  • Elke deelnemer moet in het bezit zijn van een zwemdiploma.
  • Genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Inclusief

  • Zwemvest
  • Wetsuit
  • Peddel
  • Helm

Prijzen

Vanaf € 19,50 per persoon

Het suppen is goed te combineren met het sloep varen, waterskiën, wakeboarden en zeilen.