Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Solex rijden

Maak een nostalgische solextocht door de Zuid-Hollandse vissersdorpen en de bollenvelden. Van het met u afgesproken vertrekpunt is een mooie route uitgezet.

De solexttocht is ideaal te combineren met onze andere activiteiten of workshops. U kunt halverwege de tocht op een bijzondere locatie de solexen even parkeren en een workshop volgen of één of meerdere activiteiten doen. De combinaties zijn eindeloos en wij denken graag met u mee!

Geen rijbewijs? Geen probleem, de elektrische fiets biedt uitkomst! De solex is weer de perfecte oplossing voor mensen die graag een fietstocht mee willen rijden, maar dit door fysieke beperkingen niet kunnen. Wij zorgen voor de perfecte combinatie zodat iedereen met de tocht mee kan!

Handig om te weten

  • Wij bezorgen de solexen op elke gewenste locatie
  • Minimale vervoerskosten € 4,- per solex
  • Vervoerskosten zijn afhankelijk van de afstand en is altijd in overleg

Inclusief

  • Solex
  • Solexroute

Prijzen

  • Solex met benzinemotor: vanaf € 39,50 per 3 uur per solex

Beleef in het komende seizoen deze leuke solextocht door de Bollenstreek! Combineer dit met een sloeptocht, het spel de maffe 80, een les waterskiën, wakeboarden of zeilen. verrassend en leuk om te doen voor jong en oud! Uiteraard met catering en muziek aan boord van de sloepen.

Het is ook leuk om de solextocht te combineren met verschillende workshops, denk aan bonbons maken, kalkverven, een workshop fotograferen en nog veel meer!