Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Ons gidsenteam

Onder leiding van onze deskundige en enthousiaste gidsen wordt u meegenomen naar de mooiste plekjes in Leiden en Katwijk aan Zee. Neem een gids mee in de huifkar, op de step of in een sloep!

Laat u rondleiden in één van de museums of maak een strandwandeling en hoor de vele anekdotes en verhalen over het Katwijkse vissersleven.

Maak een wandeltocht of rij met de fiets of solex door Leiden, vaar met de sloep door de Leidse grachten en laat u verrassen door de rijke geschiedenis van deze sleutelstad. De verschillende tochten zullen zich uitstrekken over de omgeving van Leiden, Katwijk aan Zee en het duingebied.

De gids vertelt over de visserijgeschiedenis, Rembrandt, de Katwijkse schilders, Leiden en Oranje, Boerhaave, de ecologie en het ontstaan van het duin, strand en zee, de rol van het Hoogheemraadschap en nog veel meer. Maatwerk is altijd mogelijk. Als specialiteiten noemen wij de Bagage-wandeling over de deportatie van de Joden vanuit Leiden maar ook een Jan Wolkers wandeling of fietstocht.

De tochten duren ongeveer anderhalf uur met een maximale groepsgrootte van 20 personen per gids. Ook een bezoek aan het Katwijks museum, Corpus, Naturalis of Space Expo behoren tot de mogelijkheden. Onze gidsen staan klaar om u mee te nemen voor een reis door de mens, ruimte, tijd en omgeving!

Inclusief

  • Gids(en)

Prijzen

  • Vanaf € 25,- per uur per gids.
  • Tijdsduur is 1,5 tot 3 uur.

Maak met ons gidsenteam de mooiste tochten door Leiden, Katwijk aan Zee of één van de andere plaatsen in onze geliefde Bollenstreek! combineer deze tocht met een sloeptocht, een les waterskiën, wakeboarden of zeilen. de skiboot en de zeilboten komen gewoon langszij bij de sloep(en).

Leuk voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, verjaardag of teambuilding! Uiteraard met mogelijkheden voor een lunch/barbecue aan boord of op ons terras! Wij maken er altijd weer een onvergetelijk feest van voor jong en oud!