Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Kitesurfen

Kitesurfen is in Nederland in korte tijd een grote sport geworden. En wie na een paar lessen over de zee scheert snapt waarom! De kracht en de snelheid van de kite geven u een enorme kick! Afhankelijk van het aantal personen en de persoonlijke wensen, bieden wij verschillende cursussen/mogelijkheden aan!

Powerkiten
U leert hoe u een kite moet besturen en controleren. U maakt een landstart en u wordt door de kite over het strand gesleept. Bij het powerkiten werken wij met maximaal 6 cursisten per instructeur. Bij reservering moet de groep uit minimaal 4 personen bestaan.

Kite experience
U gaat het water in met maximaal 3 personen op 1 instructeur. De doelstelling van deze kite-experience is op het kiteboard te komen te staan en uw eerste meters als kitesurfer op zee te maken. Door de persoonlijke aandacht en de ervaren instructeur zal u het kitesurfen snel onder de knie krijgen!

Vliegeren
Wilt u een keer lekker komen uitwaaien op het strand en druk bezig zijn met vliegeren? Onze instructeurs vertellen u er alles over en gaan met u aan de gang! Wie krijgt zijn vlieger het hoogst in de lucht? Bij een reservering moet de groep uit minimaal 4 personen bestaan.

Kom bij ons kitesurfen en u bent in korte tijd een ervaren kiter! Ook leuk om te combineren met al onze andere strandactiviteiten, denk aan branding raften, vlotten bouwen, beachvolley en een huifkartocht! Uiteraard met mogelijkheden voor lunch, barbecue en feestavond! Leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiedagen of zo maar als vrienden onder elkaar.

Inclusief

  • Ervaren instructeur
  • Complete kite-uitrusting
  • Wetsuit
  • Zwemvest

Prijzen

  • Powerkiten vanaf € 30,- per persoon, tijdsduur is 1,5 tot 2 uur.
  • Kite experience vanaf € 70,- per persoon, tijdsduur is 2,5 uur.
  • Vliegeren vanaf € 19,- per persoon, tijdsduur is 1,5 uur.

Alternatieven bij geen goede wind/slecht weer:

Regen is niet erg, u wordt toch wel nat!