Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Branding raften

In een grote 8-10 persoons raft trotseert u de branding. Als de branding zorgt voor een stevige golfslag, zal de adrenaline door het lichaam gieren! Om de raft goed te laten functioneren moet er als team worden samengewerkt. Een echte aanrader voor teambuilding uitjes!

De rafts en de benodigde uitrusting liggen klaar. Een korte maar duidelijke uitleg van één van de instructeurs volgt. Wetsuit aan, helm op, peddel in de hand. De instructeur roept ‘OP’ acht man tillen tegelijk de raft van de grond en lopen richting zee! De wind wakkert aan en er zijn flinke golven.

Iedereen is aan boord geklommen en er moet hard worden gepeddeld om door de branding heen te komen. De raft gaat alle kanten op, maar de instructeur stuurt behendig door de golven en moedigt iedereen aan om hard te peddelen. Eénmaal door de branding laten we de raft draaien en varen we terug richting het strand.

Op een golf mee surfen geeft een heerlijk gevoel, maar pas op, komt de raft zijwaarts op de golf te liggen, dan is de kans van omslaan erg groot. Uitdaging, teamwork en heel véél lol maken het raften echt een belevenis!

Inclusief

  • Begeleiding
  • Raft en peddel
  • Helm
  • Wetsuit
  • Zwemvest

Prijzen

Vanaf € 35.- per persoon, tijdsduur is 1,5 uur.

Combineer het raften met onze andere activiteiten! Denk aan een huifkartocht, vliegeren, branding kanoën en steppen. U kunt ook kiezen voor sloep varen, een les waterskiën, wakeboarden of zeilen.

Uiteraard met mogelijkheden voor catering, lunch, barbecue en feestavond! Leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiedagen of zo maar als vrienden onder elkaar.