Bel ons nu!
06 457 43 160

Direct reserveren Offerte aanvragen

Beachgolf

Boerengolf gecombineerd met het Katwijkse strand! Gewapend met een beachgolfclub alle holes afgaan. Probeer met de groep in zo min mogelijk slagen het beachgolfparcours af te leggen en de winnaar te worden van het beachgolf!

Een enerverend en laagdrempelig spel met een hoog competitie gehalte. Op het strand wordt een parcours uitgezet van minimaal 5 holes met verschillende hindernissen. De groep wordt in minimaal 2 teams verdeeld. Er wordt gespeeld met een bijzondere stick en een grote zachte bal. Op deze wijze is het nog een behoorlijke uitdaging om de bal ver te slaan en kan hij niet zo snel van z’n plek af waaien.

Leuk om te doen en we halen het kind in u weer naar boven. Zeer geschikt voor teambuilding en voor jong en oud! De opdrachten die u hierbij krijgt zijn soms hilarisch maar ook uitdagend! Laat u verrassen!

Inclusief

  • Begeleiding
  • Materiaal

Prijzen

  • Vanaf € 9,- per persoon
  • Tijdsduur vanaf 1/2 - 2 uur.

Combineer het beachgolf met onze andere activiteiten! Denk aan een huifkartocht, steppen, branding raften, vlotten bouwen, kitesurfen of vliegeren. U kunt ook kiezen voor sloep varen, een les waterskiën, wakeboarden of zeilen, uiteraad met mogelijkheden voor lunch, barbecue en feestavond!

Leuk voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, teambuilding, familiedagen of zo maar als vrienden onder elkaar!